На залиха во главен магацин

Столица за хранење Meeting Dolcestella – Foppapedretti

6,990.00ден

Опис

Столче за хранење Meeting со висинско подесување, со подесување и на наслонот за грбот во повеќе позиции. Достапно во повеќе дезени, со 5 точки на отпор на безбедносните појаси, со дупли послужавник прилагодлив во 3 позиции, а горниот дел лесно се отстранува за чистење.
Идеално за деца од 6 месеци, па максимум до 15 кг тежина на детето, со 2 гумени задни тркала за полесно пренесување.