Нема на залиха

Столица За Хранење Teddy Жирафа Тиркиз 6м+ – Jungle

6,460.00ден

Нема на залиха

Опис

– Столче за хранење со висинско подесување со својата функционалност и едноставно склопување овозможува полесно хранење на бебето од 6м+.
– Столчето е место каде бебето може удобно да се смести и безбедно да помине некое време покрај родителите низ различните дневни обврски.
– Столчето за хранење е изработено од мек ПВЦ материјал во комбинација со пластика и метална (алуминиум) конструкција.
– На предните и задните ногалки има тркала кои овозможуваат лесно преместување.
– 3 позиции на наслон
– Можност за висинско подесување во 5 степени (највисоката точка е во висина на трпезариски стол).
– Дупли послужавник со 3 можности: простор за шише, тацна за хранење и тацна за игра.
– Пространо и меко седиште со безбедносни појаси со 5 точки на отпор кои овозможуваат додатна заштита и удобност на бебето.
– Димензии на отворено столче за хранење: ширина 60 цм, висина 102 цм.
– Димензии на затворено столче за хранење: ширина 38 цм, висина 91 цм.
– Тежина на столчето за хранење: 9,8 кг.

Може да ви се допаѓа и…