На попуст!
На залиха во главен магацин

Strawberry House – Pilsan

6,890.00ден

SKU: 06158 Категорија:

Опис

* За возраст од 3 години
* Можност за употреба дома и надвор
* Достапно за повеќе деца за игра
* Лесно поставување
* Развој на соработка и споделување помеѓу децата
* Издржлива и безбедена
* Ергономски дизајн
* Суровина што не содржи канцерогени супстанции, погодна за здравјето на децата.

Димензии: 141 x 141 x 142 cm