На залиха во главен магацин

Табла За Пишување – HAPE

4,990.00ден

Опис

Бела метална страна за пишување со маркер и за ставање магнети ● Страна за пишување со креда ● Променлива ролна хартија ● Прилагодлива висина и наклон ● Додатоци ● Обоена со бои на водена основа
Сликајте, пишувајте или цртајте со креда. Оваа двострана дрвена табла со прилагодлива висина има место за сè. Вклучува: 3 чаши за боја, двострана табла за пишување со креди, магнетна табла и ролна од хартија. Висината се прилагодува од 95 до 110 cm.
Возраст: 3+
Материјал: Дрво, бои на водена база, AБС, ПП, ПЕ
Димензии: 48 x 40 x 106 cm