На залиха во главен магацин

Таблет Touch And Teach – Vtech

2,190.00ден

Опис

Вклучува 25 светлечки копчиња за секоја апликација, 3 режими на игра, копче за излегување од апликацијата и вклучува 3 песни и 20 мелодии.
Опис
Вашето малечко ќе има свој таблет со таблетот Touch & Teach на VTech !.
Кога ќе ги допре 25-те копчиња, ќе истражува, открива и научи броеви, форми, животни, бои, букви и многу повеќе.
Малите можат да направат и виртуелни слики, да прават претенциозни телефонски повици и да го проверат времето!
3 начини на игра;
Истражете и научете. Притиснете го блескавото копче и со движењето по копчињата забавувајте се со светлосните ефекти.
Вклучува 3 песни и 20 мелодии. Оваа забавно спакувана играчка ќе ги задржи вниманиете на Вашите малечки со часови.
12 до 36 месеци.