Нема на залиха

Топка Crawl & Learn Bright Lights Розе – Vtech

1,790.00ден

Нема на залиха

Опис

Магична топка што се движи! Притиснете ги веселите копчиња за да ги запознаете животните, да ги научите броевите и да слушнете 4 песни и 12 мелодии. Движењето на топката го поттикнува детето да лази.
Притиснете, лизнете ги и извртувајте ги животните за развој на моторните вештини.
Светли бои и светла што трепкаат го привлекуваат вниманието на бебето. Копчината со животни му ги претставуваат животните и боите на бебето.

Може да ви се допаѓа и…