На залиха во главен магацин

Торба За Мајка – Recaro

5,990.00ден

Опис

Мулти-функционална торба за повеќе намени. Идеален придружник на вашите секојдневни прошетки. Со различни делови кои нудат многу простор и водоотпорни материјали кои лесно се одржуваат. Подлогата за пресоблекување и термо торбичката за шише што се вклучени, ќе ве подготват за следното патување.

Подлогата лесно се брише.
Водоотпорен џеб.