На залиха во главен магацин

Товарач Tough Machines Light/Sound Wheel Loader – Cat

2,190.00ден

Опис

Притиснете ги копчињата за да ги активирате реалните трепкачки светла заедно со звуците на моторот, на враќањето наназад и хидраулични звуци.
Имајте контрола над дејството со поместување и поставување на зглобниот натоварувач на тркала исто како вистинскиот.
Соодветно за возраст од 3 години+