На попуст!
На залиха во главен магацин

Трактор На Педали Со Приколка Жолт – Dolu

2,990.00ден

Опис

Тракторот е погоден за деца од 36 месеци и повеќе.
Димензии вклучувајќи приколка: 140 x 45 x 50 cm.
Цврстата и издржлива играчка може да биде употребувана со педали.
Вклучена е и свирка. Може да се користи внатре и надвор.
Таа е корисна за развојот на телото.
Максималниот капацитет на издржливост е 35 кг.

Може да ви се допаѓа и…