На залиха во главен магацин

Трактор на педали зелен – Pilsan

2,790.00ден

Опис

За возраст од 3 години
Димензии: 95 x 51 x 51 cm
Макс. Капацитет: 50 кг
Ергономски дизајн
Суровина погодна за здравјето на децата без канцерогени материи