На залиха

Трактор со приколка црвен – Pilsan

3,100.00ден

Опис

За возраст од 3 години

Димензии: 51x143x51см

Макс. Капацитет: 50 кг
Прилагодливо седиште
Лесен ротирачки управувачки систем
Ергономски дизајн
Суровина погодна за здравјето на децата без канцерогени супстанции