На залиха во главен магацин

Трамболина 4,7ft 140 cm Hop Сина – Byox

7,490.00ден

Опис

Производот е погоден за деца кои сакаат да се забавуваат и да спортуваат.
Лесно може да ја подобри функцијата на белите дробови, расположението и физичката состојба.
Трамболината има дијаметар од 140 цм, висина од површината до основата за скокање – 35 см и висина на мрежата – 125 цм.
Безбедносна мрежа е вклучена во комплетот.
Максималното оптоварување е 50 кг.
Федери: 30 парчиња.
Ногалки: 6, галванизирана конструкција.