На залиха во главен магацин

Триаголник Со Активности Тропик – Janod

2,170.00ден

Опис

За возраст од 12 месеци и понатаму
Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата
Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
Ги активира сетилата за вид и допир

вој мултифункционален креативен дрвен триаголник е одлична развојна играчка за рана возраст и ќе им овозможи многу откритија на малите дечиња.

Содржи 7 активности: спирала со топчиња, огледалце, папагал што може да се поместува напред-назад, запченици што се вртат, навртки, проѕирен цилиндер со топчиња (дожд) и ротирачка сложувалка со прстени.

Димензии: 19,8 x 18 x 15,8 cm

Направено од дрво од одржливо управувани шуми (со FSC® сертификат) и боја на база на вода.

Може да ви се допаѓа и…