На залиха во главен магацин

Трицикл Strike – од Chipolino

2,150.00ден

SKU: TRKSK0201GR Категории: ,

Опис

Tрициклот е дизајниран да ги подобри почетните вештини на детето поврзани со управувањето и координацијата на движењата на рацете и нозете при самостојно возење трицикл или велосипед.

Играчката е погодна за деца на возраст меѓу 3 и 7 години и со максимална тежина до 25 кг ;
Играчката ја стимулира координацијата и моторните вештини на детето;
Удобно седиште и управувач;
Предна корпа за додатоци за деца;
Играчката е произведена во согласност со барањата на европските директиви и безбедносните стандарди за играчки.