Нема на залиха

Троделна сложувалка – Трионимо – Janod

890.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: 3-6 години
Димензии на сложувалката: 15.8 x 4 x 25 cm (6.2 x 1.6 x 9.8″)
Материјал: Картон/Cardboard

Малите животни ги загубиле своите мајка и татко. Помогнете им повторно да ги пронајдат своите родители.
Оваа игра со асоцијации ќе им помогне на децата во развојот на моториката и опсервацијата. Исто така, ќе им помогне да го запознаат светот на животните и нивните семејства.
Димензии: 21 x 7,5 cm, дебелина 3 mm.
10 троделни сложувалки.