Нема на залиха

Тропалка Cheeky Chick- Taf Toys

390.00ден

Нема на залиха

Опис

Фасцинантна тропалка со движење и звук.
Лeсно да се фати .Пластичниот прстен е лесен се фаќање и се игра со него.
Многу опции за глодање и фаќање.
Без БПА и фталати
Овaa симпатична тропалка е погодна за новороденчиња.

Од 0 месеци +.