Нема на залиха

Тропка и глодалка Црвена – Baby Jem

390.00ден

Нема на залиха

SKU: 900262 Категории: ,

Опис

• Меката површина на тропката, ќе го олесни чешањето на непцата на вашето бебе предизвикано од запчињата. Производот е дизајниран во форма на слатки животни. Додека вашето бебе игра, звукот на удирање на играчката едни со други ќе го привлече неговото внимание.