На залиха во главен магацин

Тропка и глодалка Сина – Baby Jem

390.00ден

SKU: 900263 Категории: ,

Опис

• Меката површина на тропката, ќе го олесни чешањето на непцата на вашето бебе предизвикано од запчињата. Производот е дизајниран во форма на слатки животни. Додека вашето бебе игра, звукот на удирање на играчката едни со други ќе го привлече неговото внимание.

Може да ви се допаѓа и…