На залиха во главен магацин

Тротинет Mинт Bubble Gum – Moni

2,490.00ден

Опис

Детски тротинет со седиште Bubblegum.
Материјал на гумите/големина:полиуретан 90*46 мм заднo/ 120*50 мм предни лед
Тип лагери:ABEC-7
Карактеристики:
– Прилагодување на висината на седиштето од 24 до 30cm
– Предна корпа
– Држач за нозе
– Материјал на конструкција: ПП.
– Т-бар:Алуминиум.
– Кочница на задно тркало.
– Рачка за управување ширина/висина: 68-78 cm • 27 cm.
– Материјал на платформа/размер: 270×130 mm • PP.
– Максимална носивост: 20кг на седиштето, 40кг на основата.
– Возраст: 3 год+