На залиха во главен магацин

Тунел гасеница – Pilsan

23,400.00ден

Опис

Возраст:  36+ месеци
Издржливост: 35 кг.
Забавно и безбедно
Погоден за повеќе деца
Лесна инсталација
Погоден за внатрешна и надворешна употреба
Стилски изглед и ергономски дизајн
Суровина што не содржи канцерогени супстанции, погодна за здравјето на децата
W: 105cm  L: 211cm  H: 103 Cm