На залиха во главен магацин

Учи и Танцувај Дино – Vtech

2,980.00ден

Опис

Научи и танцувај Дино.
Запознајте го „Учи и танцувај Дино“ од VTech! Вклучува 9 акциони чинии кои ќе ги приспособат гласот, емоциите и стиловите на танцување на Динос. Кога ќе вметнете една од 3-те црвени таблички во Динос назад, стилот на гласот ќе се промени во дино, кул робот или страшно чудовиште! Има и 3 жолти чинии за да го направи Дино среќен, лут или поспан и 3 сини чинии кои го тераат Дино да маршира, да танцува на хип-хоп или балет! Се одликува со 3 копчиња за осветлување кои учат бои, форми и пуштаат музика. Вклучува дино јајце за складирање на чиниите, многу забавни песни и мелодии за пеење.

9 акциони плочи ќе го приспособат стилот на гласот на Динос во дино, робот или чудовиште, емоцијата на Дино на среќен, лут или сонлив и стилот на танцување во балет, марш или хип-хоп.

Време е да го натерате овој дино да пее, да гази и да се врти!
Прилагодете го стилот на гласот на Дино на дино, робот или чудовиште, емоцијата на Дино на среќен, лут или сонлив и стил на танцување на балет, марш или хип-хоп.
Вклучува 9 акциони плочи со 27 различни комбинации за избор.
Доаѓа со дино јајце за чување на чиниите.
Вклучува 3 копчиња за осветлување кои учат бои, форми и музика.
Вклучува многу забавни песни и мелодии за пеење.
Број на производ: 80-518703 Потребни се 4 x AA батерии
Одговара на возраст од 2 до 5 години
Тежина 0,99 кг
Димензии 30 × 18 × 7 cm
Возраст
2 +