На залиха во главен магацин

Велосипед со и без помошни тракала, баланс велосипед – Max Bike Pink – Chipolino

4,390.00ден

Опис

Може да се користи и со помошни тркала – детето седнува и го вози велосипедот со педалите. Велосипедот е дизајниран да ги подобри почетните вештини на детето во врска со управувањето и координацијата на движењата на рацете и нозете при самостојно возење велосипед;

Max Bike го стимулира физичкиот развој на детето и гради чувство на рамнотежа правејќи го преминот на велосипед исклучително лесен;

Екстремно лесна конструкција, така што детето може лесно да ја движи играчката со нозете;

Удобно седиште што може да се прилагодува по височина;

Педалите и помошните тркала можат да бидат демонтирани;

Гумена анти-лизгачка обвивка на рачките за постабилен зафат;

Тркала од 10 инчи;

Велосипедот е произведена во согласност со барањата на европските директиви и безбедносните стандарди за играчки

Растојание од седиштето до земја / најниска положба / – 32 см

Растојание од седиштето до земја / највисока позиција / – 40 см

Димензии на велосипедот:

L 70 cm / W 38 cm / H 60 cm

Тежина на велосипедот: 4,5 кг.