Нема на залиха

Видеофон Classic Safe & Sound Vtech

6,690.00ден

Нема на залиха

SKU: 066VM2251 Категории , ,

Опис

Видео бебифон Classic Safe&Sound.
5 нивоа на звук.
Аларм при губење на сигналот.
Камерата може да се монтира на ѕид.
Рачно подесување на аголот на камерата.
Прилагодување на јачината на звукот.
Со термометар за мерење на собната температура.
Двонасочна комуникација.
Режим за ноќно инфрацрвено гледање.
Потребни батерии: 2х800mAH Ni-MH
2 адапери вклучени во комплетот.
Домет: во затворен простор 50м, на отворено до 300м.
Резолуција на дисплејот: 320х160, QVGA, CMOS, со инфрацрвен филтер.
LCD дисплеј во боја.
Број на камери: 1
Дигитален видеофон.