Нема на залиха

Видеофон Focus – Cangaroo

6,990.00ден

Нема на залиха

SKU: 066BM280 Категории: , ,

Опис

Знаеме дека секој родител сака да биде сигурен дека нивното малечко се чувствува добро и е безбедно. Затоа е важно постојано да има видео врска со него.

За Вашиот душевен мир ќе се погрижи видео мониторот за бебиња Focus, благодарение на кој ќе можете да ја следите состојбата на Вашето бебе, без разлика во кој дел од куќата се наоѓате.
Благодарение на LCD дисплејот во боја од 3,5″ (320×240 пиксели) ќе имате постојан контакт со Вашето малечко. Досегот е до околу 300 метри, што ви овозможува да следите што прави и како се чувствува, без разлика во која просторија сте.

Бебе мониторот има и:
• 5 вградени приспивни песни, благодарение на кои Вашето бебе побрзо ќе заспие;
• Ноќно светло на камерата;
• Инфрацрвен режим на ноќно гледање;
• Читање на температурата во собата на бебето;
• Двонасочна комуникација;
• Активирање на звук;
• Индикација за слаба батерија;
• Батерија на полнење (2000mAh).

Можете да ја прилагодите јачината на звукот по желба, како и да го приспособите аголот на камерата од матичниот уред. Ако случајно излезете надвор од опсегот од 300 метри, ќе добиете визуелни и звучни индикации за да можете да се вратите назад.

Може да ви се допаѓа и…