На попуст!
На залиха во главен магацин

Волан Играчка За Количка – Vtech

1,650.00ден

Опис

ВОЗИЛО ЗА БЕБЕ: Оваа светла и шарена играчка за бебиња со осум активности за играње улоги го воведува вашето малечко во безбедноста на патиштата и концептот на чувства, притоа обезбедувајќи различни начини на игра додека расте и се развива.
ЗАБАВА СО ИГРАЊЕ УЛОГИ: Оваа сензорна играчка за бебе со мек волан што се врти, индикатор во две фази, палење и менувач на брзини кој ќе го поттикнете развојот на моторните вештини на вашето мало и разбирање на причините и последиците.
МУЗИЧКА ИГРАЧКА: Со над 60 различни песни, мелодии, фрази и реални звучни ефекти, оваа играчка за учење улоги има многу стимулативни карактеристики за забава на бебињата додека учат и откриваат
СЕКАДЕ СО ВАС: Специјално дизајнирана за прицврстување на колички за вашето дете да може да ужива во движење додека е надвор или зошто да не ужива во сетилната игра дома со оваа предучилишна играчка совршено прилагодена за седење и играње.
ИДЕАЛЕН ПОДАРОК ЗА ДЕЦА: Оваа музичка играчка за бебиња е идеален подарок за мали деца и деца од предучилишна возраст да учествуваат во имитативна игра додека учат за реалните животни концепти и чувства. Со многу нешта што може да ги гледа, слуша и допира на вашето бебе никогаш нема да му биде досадно.

Може да ви се допаѓа и…