На залиха во главен магацин

Волан Roar & Explore – Vtech

1,590.00ден

Опис

Ви го претставуваме Roar & Explore Wheel од VTech! Притиснете го палењето за да ја започнете вашата следна авантура.
Кога вашето малечко се врти, звучните ефекти на тркалото се активираат за да може да се чувствува како да се движи.
Прикачете го на количка или автомобилски седишта користејќи го сигурното ременче
Вклучува пеење песни и 10 мелодии.

Може да ви се допаѓа и…