На попуст!
На залиха

Волан Tiny Tot Driver – Vtech

1,750.00ден

побрзајте и искористете го попустот
0 денови
00 часови
00 минути
00 секунди

Опис

Возејќи го автомобилот, ги посетува различните делови на градот, училиште, парк, зоолошка градина, плажа, како и домот.
Многу интерактивни копчиња, вклучувајќи радио, свирка и волан за вртење.
Некршлив ретровизор, менувач за брзини и светлечки семафор.
Ви ги претставува различните места, животни, бои, броеви и музика.
Вклучува 11 мелодии и една песничка.
Потребни се батерии 2 х АА.