Нема на залиха

Воз – Шумски животни – Janod

1,350.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 1 до 3 години
Димензии: 27 x 6.7 x 9 cm
Материјал: Дрво/Wood

Воз за составување од локомотива и два вагона, коишто можат да се наредат со различните блокчиња. Ја поттикнува имагинацијата и ги подобрува моторичките вештини. Четиринаесетте дрвени блокчиња во различни форми ќе им помогнат на дечињата да ги научат боите и да ги направат своите први конструкции.