На залиха во главен магацин

Вртелешкa За Креветче Birdie Travel – Vtech

3,090.00ден

Опис

Смирувачка вртелешка со светла и мелодии. Има 3 смирувачки песни и 40 пријатни мелодии. Сензор на звук кој се активира на плачот на бебето и свири песни и звуци за да се смири.

Опис
Вртелешката со птици е совршена пренослива играчка за смирување на Вашето бебе. Доаѓа со прицврстувач за да можете безбедно да ја прикачите на детски колички, транспортери за бебиња и креветчиња. Вклучува смирувачка ноќна светлина, 3 симпатични меки птици и свири 3 песни и 40 мелодии. Преносливиот дел од вртелешката содржи и звуци на природата и има тајмер од 10, 20 или 30 минути. Гласовниот сензор го детектира плачот на Вашето бебе и реагира со мелодии за да го успие Вашето малечко.
0м +