На попуст!
На залиха

Вртелешка со прожектор Јагниња – Vtech

3,910.00ден

побрзајте и искористете го попустот
0 денови
00 часови
00 минути
00 секунди

Опис

Вртелешка со прожектор Јагниња VTECH
• Музички подвижна играчка со 3 слатки и меки висечки јагниња.
• Отстранлив прожектор кој проектира 4 смирувачки светла на таванот.
• Вклучени 4 песни, 40 мелодии и звуци на природата и бел шум кој го смирува бебето.
• Тајмерот нуди опции за подесување од 5,15 или 30 минути.
• Сензор за звук кој се активира на плачењето на бебето со мелодии за да го смират и да продолжи да спие.
• Вклучен е далечински управувач како и прицврстувачки ремени за на креветчето.
• Возраст 0м +.