На залиха во главен магацин

Забавен Волан – Winfun

1,050.00ден

Опис

Реалистички и лесен за држење волан за бебиња.
Има подвижен менувач, свирка и клуч за палење со звучни ефекти.
2 копчиња што се осветлуваат по притискање и свират весели мелодии.
Огледалце со флип-жаба.
Лента за лесно прицврстување на количка или седиште за автомобили.

Може да ви се допаѓа и…