На залиха во главен магацин

Забава Со Форми – Dede

590.00ден

Опис

Играта со форми е идеална за вежбање фини моторни вештини, трпение и меморија.
Сетот се состои од 12 конци, 144 форми.
Возраст: 3+

Може да ви се допаѓа и…