На залиха во главен магацин

Забавен центар Pop-A-Ball Pop & Play Кула – Vtech

4,790.00ден

Опис

Центар со топчиња со 2 интерактивни извртени лизгалки, полни со животни кои ќе ги запрат топчињата, или ќе го сменат правецот на нивното движење.
Ставете ги топчињата во кулата и притиснете го жолтото копче да ги испратите топчињата нагоре каде ќе се искачат на врвот и ќе се спуштат по лизгалките.
Придвижете ја клацкалката за да слушнете звуци и фрази, или притиснете ја надолу за да ги лансирате топчињата на лизгалките.
Музичкото копче ви ги претставува боите, животните и различните мелодии.
Три обоени светла трепкаат на сите звуци.
Играчката е наменета за деца од 9 месеци до 3 години.
Потребни се 2АА батерии( не се вклучени).