На залиха во главен магацин

Забавен Кактус

890.00ден

Опис

Оваа играчка има многу функции,

🌵1: Повторување: имитирајте го она што го кажувате со неговиот забавен глас.

🌵2: Пеејќи 120 глобални поп песни, искусете различна култура уште од рана возраст.

🌵3: Танцувај, мрдај со неговото витко тело со музички ритам.

🌵4: Снимајте  што кажувате, пуштете го со смешни тонови.

🌵5: Блескав: неговото тело сјае со шарени светла.

Момчињата и девојчињата ќе ја сакаат оваа интерактивна симпатична играчка.