На залиха во главен магацин

Забавните Животинчиња – Art Craft

290.00ден

Опис

Производите на Art Craft овозможуваат развивање на имагинацијата, на сетилата и на моторичките вештини на детето.
Сетот доаѓа со 6 калапи за животни, сукало и пластелин во четири различни бои.
Возраст: 3+

Може да ви се допаѓа и…