На залиха во главен магацин

Загатка на боја – Viga

990.00ден

Опис

Комплет загатки УЧИМЕ БОИ го поттикнува развојот,креативностa, моторните вештини и способности, препознавање на бои и форми.

Сетот содржи: 36 елементи.

Димензии на пакувањето: 20,6х19х4,5см.

Возраст: 3+