На залиха во главен магацин

Заштитна ограда за кревет 135 cm Natural – Chicco

2,490.00ден

SKU: 663813900 Категории: ,

Опис

Идеално решение за фазата на транзиција на детето од креветче до обичeн кревет.
Заштитната ограда за креветот Chicco Ви овозможува да го поместите Вашето дете во стандарден кревет. Одличен начин за спречување на Вашето дете да излезе од кревет, заштитната ограда лесно се прицврстува под душекот.

Карактеристики:
Заштитната ограда за креветот Chicco е одлична за бескрајни мирни ноќи.
Две пластични потпори со заштитни ремени.
Таен скриен џеб за мали предмети.
Заштитната ограда на креветот е прицврстена за да овозможи лесен пристап до креветот и детето.

Димензии на производот: 135,0 x 5,0 x 45,0 cm