Нема на залиха

Заштитник за плакари – Baby Jem

240.00ден

Нема на залиха

SKU: 900067 Категории: ,

Опис

• Родителите мора да ја обезбедат безбедноста и сигурноста на бебето во нивниот дом.Заштитникот за плакари е со сертифициран квалитет за производи за безбедност.Овие производи можат лесно да се користат во секој дом и воедно да се заштитат децата од несреќи во домаќинствата.
• Димензии на производот: 9 x 21cm.
• Димензии на пакувањето: 11 x 29cm.