Нема на залиха

Заштитник за прозори – Baby Jem

450.00ден

Нема на залиха

SKU: 900069 Категории: ,

Опис

• Родителите мора да ја обезбедат безбедноста и сигурноста на бебето во нивниот дом. Заштитникот е со сертифициран квалитет за производи за безбедност. Овие производи можат лесно да се користат во секој дом и воедно да се заштитат децата од несреќи во домаќинствата.
• Димензии на производот: 9 x 9 x 6cm.
• Димензии на пакувањето: 13 x 19cm.