Нема на залиха

Заштитно перниче – Тополино

750.00ден

Нема на залиха

Опис

• Перниче за безбедност на вашето дете.
• Содржи два ремени, се поставува како ранец.
• Заштитник за борба против падот, изработено е од силен, мек и удобен материјал.
• Може да ги заштити главата и грбот и е добар помагател за заштита на најмалечките.