На залиха во главен магацин

Жирафата Софи – Дрвена играчка со спирала – Janod

1,590.00ден

Опис

Овој лавиринт со форми ќе му помогне на вашето дете да ги подобри моторичките вештини додека се забавува. Направена е од дрво со две метални спирали, со фигура на Софи и 3 други форми коишто треба да се наместат на соодветното место.