На залиха во главен магацин

Жирафата Софи – Сортирач за форми – Janod

2,190.00ден

Опис

За возраст: од 12+ месеци
Димензии: 16.8 x 18.7 x 18.8 cm
Материјал: Дрво/Wood

Оваа шарена куќичка е идеална за учење на бои и форми, но и за играње со жирафата Софи во нејзината куќичка. Седумте различни блокчиња, коишто треба да се вметнат во куќичката, ќе им помогнат на децата во развојот на координацијата и вештината на рацете.