Нема на залиха

Живот во езерцето – Пирамида – Janod

990.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа картонска пирамида со своите 10 елементи за редење е идеална за да му помогне на вашето дете да ги научи броевите. Со редење на елементите, детето ќе реконструира неверојатна пирамида: секој елемент треба да биде поставен така што илустрациите ќе се совпаднат една со друга. Редејќи ги едементите тоа ќе го открие тајниот свет на езерцето и неговите жители. На врвот на секој елемент има и број од 1 до 10. Со оваа пирамида, вашето дете ќе научи да брои до 10 и ќе ги развива своите моторни вештини како и неговата фантазија додека истовремено се забавува!

Димензии: 13,9 x 13,9 x 90 cm
Материјал: Картон
Возраст: 12м+