На залиха во главен магацин

Автомобил На Акумулатор Spider White – Chipolino

10,990.00ден

Опис

Оваа играчка е погодна за деца над 3 години и со тежина до 25 кг.;
Мултифункционален производ, кој може да се користи во двата правци – автомобилот може да го контролира родителот или детето да го управува самостојно;
Батерија: 1 компјутер 12V, 4,5AH;
Мотор: 2 * 25 W;
Брзина на автомобилот: 3 km/h;
Достапни се три брзини на далечински управувач;
Време на полнење на батеријата: 8-12 часа;
Појас за безбедност;
Две врати што се отвораат;
Музика, светло, приклучок за MP3/USB;
Мек старт, високи и мали брзини;
Екран за напојување;
Предни светла;
Осигурувач: 1*10А;
Далечински управувач – користи 2 парчиња батерии со големина ААА (LR3)/1,5V (се продава посебно);
Фреквенција на далечинскиот управувач: 2,4 GHz;
Играчката е произведена во согласност со сите важечки европски безбедносни стандарди и директиви.
Овој автомобил може да се полни со AC/DC адаптер – во: 220-240V, 50/60Hz излез: 12V DC 700mA (вклучено во комплетот).

Големина на автомобил:

Долна 96 см/ Ш 52 см/ В 42 см