Ценети Потрошувачи,

Вашето задоволство е наша мисија. Од Тополино.мк имате можност да купите специјализирани производи со висок квалитет, на најбрз и едноставен начин со испорака до Вашиот дом. Можност за плаќање на врата при прием на производите, или плаќање по фактура. Производите ги праќаме по брза пошта која врши  достава низ цела Македонија во сите градови и села.

Ви нудиме широк асортиман на производи, пред се играчки и бебешка опрема за Вашите најмили. Вашите дечиња низ забава и друштвени игри многу подобро и побрзо ќе ги совладаат вештините и знаењето.

Доколку се случи да добиете оштетен или нефункционален производ, Тополино.мк ќе го замени со нов, или доколку нема повеќе количина од тој производ ќе ви понуди слична замена, но доколку не Ви одговара заменета, средствата ќе Ви бидат вратени во целост.

За сите прашања може да ни пишете во електронска пошта и на социјалните мрежи, или слободно побарајте не на телефон или Viber на следниот број: 077 530 020
e-mail: info@topolino.mk
Ул. Никола Кљусев бр.10/1-2 1000 Скопје Центар

Зошто Тополино.мк

Брза испорака

Безбедно плаќање

Најголем избор на играчки