Нема на залиха

Количка За Близнаци Ohlala – Chicco

16,990.00ден

Нема на залиха

SKU: 792794100 Категории ,

Опис

Само 8кг тешка, лесно може да ја кренете.
Се затвора само со една рака, станува компактна и стои исправена, па може да ја ставите во багажникот на автомобилот.
Наслонот за грб и држачот за нозе кои се прилагодуваат како и продолжената тенда им овозможуваат на родителите да го направат вистинскиот избор за секое дете во секоја ситуација.
Едноставна за возење и управување само со една рака.
Тендата која се продолжува овозможува заштита во сите временски услови.

Тежина 8 кг
Димензии 88x78x100 cm
Максимална издржливост до 15 кг