Нема на залиха

Куќа со Лизгалка – Smoby

22,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Куќарка на 58 см високи столбови. Куќата има врата и два прозори со подвижен механизам, линиски прозори и лизгалка на висина од 1,5 метри и скала.
Таа е наменета за динамична и истражувачка детска игра, како се движи од земја до висина, а истовремено им овозможува на децата да развиваат моторни вештини, особено качување. Поради просторот и активноста која е поделена на два спрата, таа е погодна за играње повеќе деца.
Погодна за деца над две години.
КАРАКТЕРИСТИКИ:
* соодветна возраст: 2+
* димензии: 260 x 160 x 197 см
* Големина на куќата: 98 х 110 х 127 см