Нема на залиха

Куќа со ограда Garden House – MochToys

10,990.00ден

Нема на залиха

SKU: 06610839 Категории ,

Опис

Куќата има 1 врата што се отвора, 2 прозорци и ограда со мал влезен двор, во која се влегува преку посебна врата.
Нуди место за забава и игра за вашето дете.
Лесена за преместување
Реален изглед
Може да се користи и дома и на отворено.
Забавен дизајн, специјално дизајниран да го привлече вниманието на вашето дете и да му создаде многу време за игра.
Изработена од високо квалитетна пластика, отпорна на временски услови.

Тежина: 17.20 кг
Димензии: 120x165x120.5 см