Нема на залиха

Лиценциран џип на акумулатор Police црн – Chipolino

17,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Овој џип што работи на акумулатор е погоден за секое дете кое ужива во забава и игри. Автомобилот има реален изглед и лесно се контролира од родителите и се вози од деца.

Играчката е погодна за деца над 3 години со тежина до 30 kg;
Мултифункционален производ кој може да се користи на 2 различни начини – родителот може да го контролира детето или детето да ја движи играчката само со педалата;
Играчката е опремена со батерија / батерија 12V / 4,5AH;
Играчката е опремена со два мотори – 2 * 25W;
Брзина на автомобилот: 3-5 km/h;
Време на полнење на батеријата: 8-12 часа;
Осигурувач: 1 ЕЕЗ. 6А;
Три брзини;
Екран со мелодии, со USB и TF влез;
мелодии и високотонец;
Мек старт, движење напред-назад;
LED предни и задни светла;
Сигурносен појас;
Далечински управувач – работи со 2 ЕЕЗ. AAA (LR3) / 1,5V батерии (не се вклучени);
Работна фреквенција на далечинскиот управувач: 2,4 GHz;
Играчката е произведена во согласност со барањата на европските директиви и безбедносни стандарди за играчки.
Полнењето на автомобилот се врши со AC / DC адаптер – влез: 100-240V, 50 / 60Hz, излез: 12V DC 700mA (вклучен)

Д 108 см/ Ш 73 см/ В 50 см

Тежина: 14 кг.