Нема на залиха

Музичка Проодувалка Funny Pink – Chipolino

1,590.00ден

Нема на залиха

SKU: MIK02005FNP Категории ,

Опис

Буткајќи ја играчката на детето посигурно ќе започне да чекори и да одржува рамнотежа. Светлите бои и звуци на разните игри ја стимулираат креативноста на детето, го развиваат неговиот слух и визија.

Оваа играчка е погодна за деца на возраст од 6 месеци и повеќе, кои можат да одат сами.
Шарена, интересна и функционална – го стимулира слухот, видот, ја подобрува физичката координација и рамнотежата на детето;
Различни видови на игри за да го задржат вниманието на детето подолго;
Табла за цртање со пенкало, за детето да може да црта и брише;
Играчката репродуцира светла, мелодии и звуци за да го забавува детето;
Клучевите и таблата за цртање се одвојливи и може да се користат одделно;
Удобен, лесен и лесен за туркање;
Музичка играчка има потреба од 2 парчиња батерии со големина АА/1,5V – не се вклучени;
Оваа играчка е произведена во согласност со барањата на европските директиви и стандарди во врска со безбедноста на играчките.

Димензии:
Д 42 см/ Ш 33 см/ В 46 см